Skylink přichází s aplikací Skylink Live TV pro televizory Samsung

02.05.2018 19:44

Operátor satelitní platformy Skylink uvolnil pro veřejnost první aplikaci pro smart TV. Od dnešního dne mohou zákazníci Skylinku s chytrými televizory značky Samsung stahovat aplikaci Skylink Live TV, která byla před časem představena prodejcům satelitní techniky.

Aplikace Skylink Live TV je dostupná standardně z obchodu Samsung Store pro novější televizory Samsung - konkrétně pro modelové řady 2016 a 2017. Pro televizory z roku 2018 je ve stádiu testování a bude uvolněna později.

Appku Skylink Live TV si mohou uživatelé televizorů Samsung stáhnout již nyní. Samotná aplikace ale vyžaduje aktivaci a postup oživení služby na televizoru bude představen později s oficiálním představením nové aplikace.

Operátor platformy Skylink se nezaměřuje jen na televizory Samsung. V současné době probíhají jednání i s dalšími výrobci chytrých televizorů. Postupně se dočkají diváci televizorů LG a značek společnosti Vestel (Toshiba).

Aplikace Skylink Live TV v současné době funguje na desktopu, tabletech, mobilech, Android TV boxech a samozřejmě také na hybridním set top boxu Samsung EVO-S. Postupně se objeví na některých chytrých televizorech různých značek. Skylink Live TV nabízí živé vysílání vybraných stanic, televizní archív (7 dní) a přístup k bohaté videotéce filmů různých žánrů.

Pokud jste již dřívějším uživatelem služeb Skylink a chtěli byste aktivně využívat služby SKYLINK LIVE TV a nevíte si rady, navštivte naši prodejnu, kde Vám službu názorně předvedeme a poradíme s aktivací. Pokud chcete používat funkci Skylink Live TV na vašem současném televizoru, ale nesplňuje podmínky výše uvedeného, máme i pro Vás řešení v podobě nového satelitního receiveru EVO-S společnosti Samsung.