Opravy, servis a repase elektroniky

01.03.2018 23:42

Opravy, servis a repase elektroniky

 

 

 

 

 

 

 

 

DIGITRONOVÉ HODINY s modrým podsvícením LED

 

Již třicet let se naše firma věnuje opravám a servisu výrobků spotřební elektroniky a to v oblasti audio techniky (rádia, zesilovače, věže, mini a midi systémy, CD, TD a MD přehrávače, gramofony atd.) video techniky (videorekordéry, DVD přehrávače a rekordéry) satelitní techniky (set-top-boxy televizní a satelitní) a dalších výrobků elektroniky.

Také provádíme servis profesionální zvukové elektroniky (výkonové zesilovače, PA systémy, komba, ... včetně elektronkových)

Nově se zabýváme opravou a repasí Vašich elektronických miláčků (a to hlavně z důvodu Vaší zvýšené poptávky po této službě) vyrobených v letech 70-tých po přelom století, od střední po vysokou třídu označovanou příznakem Hi-Fi (High Fidelity = věrný zvuk). Jejich opravy se mnohdy vyplatí a to jak díky kvalitě zpracování výrobku, tak jeho užitým vlastnostem a vysokým technickým parametrům, nemluvě o citovém vztahu k nim, či již nemožnosti si dnes takový či podobný výrobek koupit ze současné produkce. Nyní v první polovině roku chceme zprovoznit nové pracoviště na opravy a nastavení elektronkových přístrojů, včetně služby měření stavu elektronek TUBEś.

Pokud jste šťastnými majitely nějakého výrobku bývalé produkce n.p. TESLA a máte k němu kladný vztah, ať již z důvodu, že vám sloužil ke spokojenosti několik desítel let, či je to výrobek spadající do kvalitativní kateorii Hi-Fi přístrojů, ale již nyní by potřeboval menší či větší servisní zásah, ale ještě by jste byli rádi, kdyby byl opraven pomocí originálních součástek Tesla, máme pro Vás skvělou zprávu - náš servis právě disponuje velkou materiálovou základnou právě těchto součástek. Takže nyní máte jedinečnou příležitost svého miláčka zachránit a ještě jej mít v originálním stavu. Stačí jej pouze k nám přivést.

Nově otevíráme rubriku "BAZAR" kde budeme nabízet právě repasovanou RETRO techniku, příp. drobné výrobky známé převážně z dob 80-tých let.