Pro SVJ, bytové domy, majitele, montážní firmy a všechny co provozují STA (společné televizní antény)

23.04.2018 23:36

S nuceným přechodem na nový standart televizního vysílání v normě DVB-T2 vám nabízíme kompletní řešení vzniklé situace. Váš současný systém zrevidujeme a s vaší součinností vám navrhneme řešení včetně kompletní realizace, která díky nové technologii speciálního vícekanálového zesilovače/konvertoru vám umožní jak příjem nových kanálů v DVB-T2 tak zachování současných kanálů v DVB-T (příp. i rozšíření - závisí na vaší současné instalaci). Např. nyní v Praze a okolí s naším systémem (závisí na daných příjmových podmínkách) v lokalitách přijímáme současně 8 multiplexů v DVB-T a 3 multiplexy v DVB-T2. Tento systém mimo jiné umožňuje i vyšší počet přijímaných frekvencí, či distribuci rozhlasových kmitočtů v pásmu FM či digitálního rozhlasu DAB. V případě změn přijímaných kmitočtů po přechodném období se hardwarově nic nebude měnit a zařízení se pouze přeprogramuje na nové kanály.

Pro prodejny a montážní firmy s anténní technikou nabízíme zajímavé velkoobchodní slevy na toto zařízení, včetně technické podpory - programování, optimalizaci frekvenčního spektra, nastavení a měření parametrů.

V případě zájmu nás nezapomeňte kontaktovat - máme 30ti letou zkušenost v oboru anténní a satelitní techniky a elektroniky.

Podmínky jak postupovat v případě, že potřebujete zjistit rozsah či případné opravy STA naleznete www.ave-electro.cz/page/montaze/4 

Názorná ukázka jak lze přijímat 11multiplexů (8x DVB-T a 3x DVB-T2) ve společné televizní anténě zkonvertorované do kanálů 21-31 a to kanál vedle kanálu bez jakéhokoliv rušení či ovlivňování. Takto je možné provozovat i ve starších rozvodech (zelené koaxiální kabely).      

A zde je vidět naprosto špičkové změřené parametry nově spuštěného multiplexu ČRa programů ČT ve FULL HD rozlišení :